Skip to main content

Martine Mulder

FYSIOTHERAPIE | MANUELE THERAPIE

Wie zijn wij?

De praktijk:

Fysiotherapie Martine Mulder levert geïntegreerde Eerste lijns gezondheidszorg aan de inwoners van Uithoorn en in het bijzonder de inwoners van de wijk Zijdelwaard. Deze zorg is vooral gericht op de klachten aan hoofd, kaak en halsgebied, de wervelkolom, schouders/heupen en knieën,  de wervelkolom/ bewegingsapparaat,  chronisch pijnklachten, centraal neurologische aandoening  en de ouderen. Daarnaast levert Fysiotherapie  Martine Mulder  algemene fysiotherapie en manuele therapie en orofaciale therapie in Uithoorn en omgeving.

Wij leveren deze zorg:

  • Op een betrouwbare, deskundige, kwalitatief hoogstaande en innoverende wijze
  • Via samenwerking met de Eerstelijnszorg van Uithoorn (huisartsen, tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, psychologen, thuiszorg, apotheek en collegae fysiotherapie) en via samenwerking met de Tweedelijnszorg (ziekenhuizen, specialisten)
  • Vanuit een goed en prettig werkklimaat en met veel plezier

 

Fysiotherapie Martine Mulder streeft ernaar om een actieve revalidatie als leidraad te kiezen voor de therapie. Wij hechten vooral waarde aan de zelfredzaamheid van de cliënt. De actieve therapie zal vooral gericht zijn op de thuis- en werk/sportsituatie vanuit een holistische benadering, zodat de revalidatie ook in eigen omgeving toegepast kan worden.

Vanzelfsprekend zal waar nodig is passieve interventie (manuele therapie en massage) ingezet worden om de actieve revalidatie mogelijk te maken.

Het team:

Mijn naam is Martine Mulder. Sinds juni 1989 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar in Amsterdam. Vanaf dat moment ben ik continu werkzaam geweest. In eerste instantie in Duitsland in een orthopedische kliniek, later in een particuliere praktijk in Amsterdam en in Zandvoort. In 1993 ben ik een zelfstandige praktijk begonnen in Uithoorn aan de Du Perronlaan en in 2000 ben ik met de praktijk verhuisd naar de Arthur van Schendellaan aan Sporthal De Scheg waar ik nu nog steeds gevestigd ben. Dit doe ik met heel veel plezier.

In 1997 ben ik afgestudeerd in de Manuele therapie en in 2007 heb ik mijn Master Manuele therapie behaald.

Ik vind het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Uithoorn. In samenwerking met de SEZU (samenwerkende eerstelijnszorg  Uithoorn) hebben we een zorgprogramma helpen ontwikkelen voor mensen met chronische pijnklachten en SOLK (Somatische Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten).

Begin 2017 heb ik de opleiding voor Extended Scope Specialist afgerond. Dit is een specialisatie binnen de fysiotherapie die momenteel sterk in ontwikkeling is. De extended scope specialist draagt bij aan een doelmatige diagnostiek, begeleiding en behandeling van patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat. Onderzoek heeft aangetoond dat fysiotherapeuten in de gevorderde rol van extended scope specialist positief bijdragen aan de doelmatigheid van zorg en patiënttevredenheid. In 2012019 heb ik samen met een huisarts in Uithoorn meegewerkt met een pilot in samen werking met de VU voor een wetenschappelijk onderzoek dat moet gaan aantonen dat de extended scope specialist een waardevolle aanvulling is voor het werk van de huisarts, sportarts of bedrijfsarts in Nederland.

In 2021 ben ik gestart met de opleiding Master Orofaciale Therapie aan de SOMT. In juli 2023 hoop ik af te studeren.

Sinds januari 2022 zit ik in het bestuur van de SEZU (Samenwerkende Eerstelijns Zorg Uithoorn)

 

Mijn naam is Irith Rotteveel-Mol. Ik ben sinds 1990 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hoge School Rijnmond in Rotterdam. Aansluitend aan mijn studie heb ik in de regio Rotterdam als fysiotherapeute gewerkt, onder andere bij Fysiotherapie Vreewijk en Verpleeghuis Crabbehoff te Dordrecht. Hier is mijn affiniteit met revalidatie en werken met ouderen ontstaan. Middels diverse cursussen heb ik mij verder in de neurologie en neuro-revalidatie verdiept.

 

Sinds 2008 ben ik  bij Fysiotherapie Martine Mulder werkzaam als algemeen fysiotherapeute. Net als Martine heb ik nascholing gevolgd voor het behandelen van chronische pijnklachten en expertise opgedaan.

Mijn aandachtsgebieden zijn kwetsbare ouderen en neuro-revalidatie. Ik ben aangesloten bij het neurologie netwerk van regio Amsterdam www.cvanet.amsterdam en regio Amstelveen www.amstellandzorg.nl netwerkkaart.

Recent heb ik een scholing gevolgd voor valtraining en valpreventie.

Het team

Adres | Openingstijden | Contact

Contact

De praktijk is zowel als telefonisch of per e-mail bereikbaar:

  • telefoonnummer: 0297-530292
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor het maken van afspraken is de praktijk het best bereikbaar  van 7.30 tot 12.00 uur.

Indien we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, maken wij gebruik van een antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Afspraken die niet meer dan 24 van te voren worden afgezegd en niet nagekomen afspraken worden bij de cliënt in rekening gebracht.

Openingstijden

Alle werkdagen.

Zaterdag in overleg.

De praktijk is op maandag en woensdag geopend tot 20.00 uur.

Adres

Fysiotherapie Martine Mulder
Arthur van Schendellaan 100D
1422 LE Uithoorn

De praktijk is toegankelijk voor mindervalide patiënten.