Skip to main content

De praktijk staat voor zorg op maat en persoonlijke aandacht en begeleiding. U staat daarbij centraal. Wij maken samen met u een behandelplan dat goed aansluit op uw hulpvraag.

De praktijk hanteert een kwaliteitsmanagementsysteem om duurzame kwaliteitsverbeteringen in de praktijk door te kunnen voeren.

In de praktijk werken Martine Mulder (Fysiotherapeut, Master Manuele therapie, Extended Scope specialist en Master Orofaciale therapie io) en Irith Rotteveel (fysiotherapeut en gespecialiseerd fysiotherapeut voor neurologische aandoeningen). Beiden staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF(Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en in het BIG-register. Martine Mulder staat tevens ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Manuele Therapie van het NVMT (Nederlandse Vereniging Manueel Therapie , NVES (Nederlandse Vereniging Extended Scope) en aspirant-lid  NVOF (Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie).

De praktijk bestaat sinds 1993 en is begonnen aan de Du Perronlaan. In juli 2000 is de praktijk verhuisd naar de Arthur van Schendellaan en zit verbonden aan Sporthal De Scheg in de wijk Zijdelwaard in Uithoorn. In 2022 is tijdens de herbouw van de sporthal, de praktijk uitgebreid met een oefenruimte voor revalidatiedoeleinden. 

U kunt bij ons terecht voor o.a. manuele therapie, niet aangeboren neurologische aandoeningen, orofaciale therapie (kaakklachten, hoofdpijn, duizeligheid, tinnitus, facialis parese/ Bellse parese), chronisch pijnsyndroom, fysiotherapie voor ouderen, valtraining en valpreventie en reguliere fysiotherapie.

Adres | Openingstijden | Contact

Contact

De praktijk is zowel als telefonisch of per e-mail bereikbaar:

  • telefoonnummer: 0297-530292
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor het maken van afspraken is de praktijk het best bereikbaar  van 7.30 tot 12.00 uur.

Indien we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, maken wij gebruik van een antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Afspraken die niet meer dan 24 van te voren worden afgezegd en niet nagekomen afspraken worden bij de cliënt in rekening gebracht.

Openingstijden

Alle werkdagen.

Zaterdag in overleg.

De praktijk is op maandag en woensdag geopend tot 20.00 uur.

Adres

Fysiotherapie Martine Mulder
Arthur van Schendellaan 100D
1422 LE Uithoorn

De praktijk is toegankelijk voor mindervalide patiënten.